Forum
Dyskusja na temat
15-04-2017
Wacław
Ciepłe życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocy kieruję do Wszystkich piszących i czytających to forum.
Serdecznie pozdrawiam, Wacław
05-04-2015
renia (remagasz@wp.pl)
zdrowych, radosnych Świąt życzę wszystkim z deszczowo-śnieżnego Tarnowa, podobno w najbliższy weekend ma być 20 stopni więc chyba wiosna :)
04-04-2015
kędzior (cantyousee@wp.pl)
...Wszystkim Tatromaniakom życzę spokojnych świąt!!!!
...Zdrowia, szczęścia w życiu osobistym i powodzenia w Tatrzańskich wędrówkach...
...spokoju w schroniskach,dobrej formy za dnia,dobrych warunków na szlakach
i dobrej pogody!!!
... bezpiecznych wędrówek i pozytywnych refleksji, pięknych zdjęć i wspomnień...
...lekkich plecaków i mniej pachnących butów... :) ...
...dobrej kolacji w schronisku i smacznej konserwy na szlaku!!!...
...Przede wszystkim ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i bezpiecznego wędrowania życzę!!!!
...niestety w tym roku nie zobaczymy się w Tatrach...:(
...później nadrobię...:)
...Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!
03-04-2015
Wacław
Ażeby się nie powtarzać za Elą, Małgośką i Jackiem, powiem krótko - ja też życzę.
Ziszczenia wszystkich pomysłów, zamierzeń, pragnień, marzeń, jeszcze niejednej udanej wyprawy w Tatry.
A w te Święta, mocno nieprzychylne górskim wedrówkom, spokojnego, pogodnego odpoczynku od zabieganej codzienności.
Pozdrawiam serdecznie.
03-04-2015
Jacek Balázs (jacek.balazs@gmail.com)
A ja życzę forumowiczom wyciszenia, przyjaznej, rodzinnej atmosfery i przynajmniej odrobiny relaksu. W realizacji może pomóc przeglądanie piosenek o górach, zawartych w temacie obok. Pozdrawiam serdecznie! Jacek
02-04-2015
małgośka
Ja także życzę wszystkim zakochanym w górach wesołych Świąt Wielkanocnych!
Pozdrawiam :-)
02-04-2015
ElaK
Najlepsze życzenia zdrowia,pogody ducha/wbrew przygnębiającej pogodzie za oknem/na te wiosenne Święta i nie tylko
przesyłają Ela i Jacek K
Wesołego Alleluja!